top of page

OM OSS

"INGENJÖR I BLÅSTÄLL"

vi arbetar både teoretiskt och med det praktiska handlaget

TEORI
2_edited.jpg

Genom avancerade beräkningar/mätningar kan vi säkerställa och optimera balans och energiförbrukning. Vi projekterar och ser till att skapa energisnåla hus- och fastigheter.

PRAKTIK
_edited.jpg

Vi genomför rent fysiskt beräkningar och vad som projekterats. Med stor branscherfarenhet kan vi garantera ett hantverk av högsta kvalitet med nöjda och återkommande kunder.

VÅRA VISIONER

K3 rörteknik AB är en teknisk konsultbyrå inom energi-, miljö- och VVS-teknik. Vi arbetar modernt och innovativt med högsta kvalitet utifrån spetskompetens och 20 års branscherfarenhet. 

 

Vad vi gör?

K3 rörteknik hanterar följande:

  • Injustering av värme, kyl- och tappvattensystem.

  • Ventil- och rörmärkning.

  • Projektering och driftoptimering.

  • Service och underhållsarbeten.

Utifrån avancerade mätningar och processer felsöker, säkerställer och optimerar vi balans och energiförbrukning. Enkelt förklarat ser vi till att apparater, så som exempelvis radiatorer, får rätt mängd vatten och fungerar optimalt.

Vår målsättning?

Företagets vision och strävan är att hjälpa kunder skapa energisnåla hus- och fastigheter. Anlitar du K3 rörteknik medför det en kvalitetssäkring på din installation. Om du inte kan mäta, då kan du inte veta. Vi kan mäta! Och då kan du vara säker på att din installation är enligt relevanta önskemål.

Oavsett om det gäller en nybyggnad eller en befintlig fastighet kan vi hjälpa dig med injustering, driftoptimering och felsökning.

Varför K3 rörteknik?

Vi arbetar alltid utifrån våra ledord;

Kunskap - kvalitet - kundfokus. 

Med stor erfarenhet och kompetens både vad gäller avancerad teknik/mätningar och praktiskt handlag hanterar vi många olika typer av projekt. Vi riktar oss främst mot vvs-entreprenörer, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Givetvis hjälper vi även privatpersoner vid behov. Goda kundrelationer med återkommande uppdrag och samarbeten är en självklarhet för oss. 

bottom of page